0597-618724 info@lacollege.nl

Uw monteur ook ambassadeur (verkooptraining)

LAcollege logo voorbeelden_1 (2)

Verkooptraining;  Uw monteur ook ambassadeur.

Verkooptraining door LAcollege.

Elke ondernemer zal het herkennen; Je hebt een top product, maar de verkoop blijft achter. De training; Uw monteur ook ambassadeur kan hierin verandering brengen. In de training wordt gebruikt gemaakt van de modernste hulpmiddelen. Want beelden zeggen vaak meer als duizend woorden. De training is duidelijk gericht op de praktijk en het geleerde kan onmiddellijk in de praktijk worden gebracht met de vraag; Wat kan ik nog meer voor u betekenen.

Doel : Het leren van technieken en vaardigheden.,Zo oefent u een gesprek in te leiden, de juiste informatie te verzamelen en een klantgericht aanbod te doen.

De cursus is speciaal ontwikkeld om uw monteurs (Vakmensen), die naast hun vakmanschap als monteur ook als ambassadeur voor uw producten richting de klant op kunnen treden.

Aan bod komen: het analyseren van de voordelen van uw bedrijf en zijn producten, het weerleggen van bezwaren en het omgaan met lastige situaties.
Na deze training zal er een evenwichtiger houding naar de klant en collega’s ontstaan.

 

Middel: Er worden op het bedrijf gerichte modules ontwikkeld op het gebied van Sales & Communicatie.
Een vast onderdeel van de modules zijn de praktijk opdrachten, die de cursisten in groepsverband of persoonlijk kunnen uitwerken.
Door de cursist een aantal tools aan te reiken en de groep hierin te trainen zal versneld het gestelde doel behaald worden.
De cursist wordt meer bewust van zijn rol en professioneler.
Plaats: In overleg.
Deelnemers: Maximaal 10 deelnemers