0597-618724 info@lacollege.nl

Heftruck cursus

Heftruck cursus
Heftruck cursus
Heftruck cursus
Heftruck cursus

Opleiding Heftruck

De heftruck opleiding is bedoeld voor personen die een heftruck besturen en al over enige praktijk ervaring beschikken. Chauffeurs die willen voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars kunnen de opleiding veilig werken met de heftruck volgen en op deze manier hun heftruckcertificaat (ook wel heftruckdiploma genoemd) behalen. Daarnaast kan de heftruckchauffeur door middel van een heftruck training de kosten en veiligheid positief beïnvloeden. Bovendien is een onderneming in het kader van de Arbo-wet verplicht de betreffende werknemers grondig te laten instrueren ook met betrekking tot heftruck en veiligheid.

IMG_6552Opleidingsgegevens en heftruckcertificaat
De opleidingsduur bedraagt 1 dag  waarbij de theorie en praktijk worden afgewisseld. De nadruk bij deze heftruckopleiding ligt nadrukkelijk op de praktijk. Deze opleiding wordt standaard afgesloten met een Toetsing in de theorie en de praktijk toets.

Bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het Heftruckcertificaat.
Alle heftruck certificaten hebben een geldigheid van 5 jaar.

Docenten
De docenten van LAcollege, safety hebben allemaal ervaring en kennis opgedaan in de praktijk. D docenten van LAcollege beschikken over jarenlange ervaring in het verzorgen van de lessen.

Natuurlijk leren
Code 95In de cursus wordt gebruik van de methode Natuurlijk Leren. Bij de methode van het natuurlijk leren neemt de kandidaat een actieve houding aan. De kandidaat leert door ervaren en dat maakt leren weer leuk.

 

 
 

Meld je aan voor de cursus Heftruck | Winschoten