0597-618724 info@lacollege.nl

VCA Basis

VCA Basis

VCA Basis

 

        VCA Basis via E-LEARNING

De VCA examens worden tegenwoordig via het internet afgenomen. Met de VCA Basis cursus via E-learning van het LAcollege kan je hiermee direct oefenen op exact dezelfde manier als op het echte VCA Examen en dat is dus een goede oefening.
Met het E-learning programma kunnen de kandidaten meteen aan de slag. Tijdens het doornemen van de lesstof kan met toetsen doen en zo direct de parate kennis testen en toetsen.
De VCA cursus biedt verder toegang tot uitgebreide proefexamens. Met voor de Basis VCA 40 en voor de VCA VOL 70 examen vragen.
Er zijn meerdere proefexamens beschikbaar en het resultaat van de toets kan je direct inzien. Je kan dus direct leren van je eventuele fouten.   
                                            – SUCCES -.
 
VCA Anderstaligen-Laaggeletterden

VCA Anderstaligen/Laaggeletterden

 

De cursus VCA Basis voor Anderstaligen-Laaggeletterden

De cursus VCA Basis voor Anderstaligen en Laaggeletterden is speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep. De kandidaat leert vanuit het cursusmateriaal de basiskennis nodig om het VCA Basis diploma te kunnen halen.
 
Bedrijfsleven:
Vanuit het bedrijfsleven zijn wij benadert om een traject te ontwikkelen voor deze doelgroep. Dit is een groot succes geworden. Van de 10 kandidaten zijn er 8 kandidaten geslaagd voor het VCA Basis diploma. Landelijk licht het slagingspercentage voor deze doelgroep op ongeveer 20 – 25 procent.
De cursus bestaat uit een 6-tal sessies samen met de docent.
 
Kleine groepen.
Er wordt gewerkt met kleine groepen. Op deze manier krijgt elke kandidaat voldoende aandacht die Aan de cursus zijn geluidsfragmenten toegevoegd. Dit maakt deze VCA cursus uitstekend geschikt voor Anderstaligen-Laaggeletterden. Verder zijn ook zijn aan de VCA proefexamens geluidsfragmenten toegevoegd. Dit werkt op exact dezelfde manier als het echte VCA examen en is dus een uitstekende oefening.
Aan de cursus zijn verder veel beeld en filmmateriaal toegevoegd.
Woordenboek.
Tijdens de ontwikkeling van het traject VCA Anderstaligen-Laaggeletterden blijkt dat de geringe woordenschat van deze doelgroep één van de problemen is om te kunnen slagen voor het VCA diploma. Aan het cursusmateriaal is een woordenboek toegevoegd. Op deze manier wordt de woordenschat aanmerkelijk verbeterd. Dat is een duidelijke win-win situatie voor de kandidaat, de werkgever en het uiteindelijke gewenste resultaat: Het VCA diploma.
 
De Arbowet verplicht de werkgever alle medewerkers onderricht en instructie te geven op het gebied van veiligheid.
Het eerste waar in de cursus VCA over gesproken wordt is motivatie. Wij willen graag dat de deelnemers zich bewust worden van de noodzaak om veilig te handelen.

                                     – Veiligheid is een must –

De docenten van LAcollege, die de cursus VCA verzorgen komen allemaal uit de praktijk en hebben een jarenlange ervaring in het overbrengen van de lessen VCA. De theorie wordt met duidelijke voorbeelden uit de praktijk uitgelegd. En dat werkt.
 
 
Tijdens de VCA cursus worden één of twee proeftentamens besproken. Aansluitend aan het laatste dagdeel volgt het examen.
 
Informatie VCA Basis:
  • Ga naar de portal. Kijk onder VCA Basis:
 
VCA Basis

VCA Basis

 
 
 
 
 
 
 
Vooropleiding : Geen
Cursusduur :  1 dag
Lestijden:In overleg
Groepsgrootte : Reeds vanaf 5 personen trainen wij in-company!
Afsluiting : Het VCA diploma en pasje.

De VCA Basis in Groningen door het LAcollege, safety                 

– Voor het beste resultaat-

 

  • Slagingspercentage VCA cursus, licht rond de 95% en daar zijn wij trots op. 
 
Opmerking;          Het VCA examen wordt altijd door een erkend examenbureau afgenomen.
  Meld je aan voor de cursus VCA Basis of VCA VOL.
  • VCA Basis of VCA VOL graag aangeven bij opmerkingen.