0597-618724 info@lacollege.nl

Middelbaar onderwijs

Huiswerkbegeleiding voor het MBO.

  Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde.

Bijles exacte vakken voor de MBO

Bijles voor middelbare scholieren.

           -Exacte vakken-

De vakken in het voortgezet onderwijs zijn zeer uiteenlopend; van Nederlands tot techniek, van scheikunde tot Duits. Iedereen heeft zijn favoriete vak en een vak waarin hij of zij uitblinkt. Vakken die je minder leuk vindt, zijn veelal ook de vakken waar je minder goed in bent. Dit geldt vaak voor de vakken: Wiskunde, Natuurkunde of Scheikunde. De zogenaamde exacte vakken.

LAcollege kan je daarbij helpen. De lesstof wordt op een andere manier benadert. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van beeldmateriaal en plotseling wordt het duidelijk en wordt leren weer leuk.

Spijker je kennis dus vlot bij met bijlessen!

 

Huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren

Heeft je zoon of dochter moeite met de exacte vakken op de middelbare school, bijvoorbeeld met wiskunde en kost het maken van het huiswerk hem of haar veel moeite? Dan is hij of zij vast al eens bij jou gekomen voor hulp. Dat is niet altijd even makkelijk, want de kennis is bij jou in de loop der jaren misschien wat weggezakt…  Samen met jouw zoon of dochter wordt er gewerkt aan het huiswerk voor een specifiek vak of aan het huiswerk in het algemeen, bijvoorbeeld ter voorbereiding op tentamens of examens. Je kind kan tijdens het maken van het huiswerk met alle vragen terecht bij de huiswerkbegeleider. Samen maken ze een planning van het huiswerk en worden er doelen en prioriteiten gesteld. Of het nu gaat om huiswerk voor een of meerdere vakken, onze docenten zijn ook bij jou in de regio beschikbaar voor bijles en huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren.

Geef het zelfvertrouwen een boost

De puberteit is al lastig genoeg voor de meeste middelbare scholieren en een deuk in het zelfvertrouwen is snel opgelopen. Onzekerheid kan groeien als de resultaten op school dalen, vooral als een kind er wel hard zijn best voor doet. Als ouder kun je vaak wel helpen, maar het ontbreekt je wellicht aan vakspecifieke kennis over bijvoorbeeld; Wiskunde, Natuurkunde of Scheikunde.

Wij helpen graag uw kind vooruit helpen, waardoor niet alleen de leerresultaten groeien, maar ook het zelfvertrouwen een boost krijgt.

Bijlesdocenten voor middelbare scholieren

Zoek je een bijlesdocent voor jouw zoon of dochter op het voortgezet onderwijs voor de exacte vakken? Wij maken het zoeken eenvoudig. Neem contact op met ons.

Telefoon: 0597 618724

mail: info@lacollege.nl

Wij werken niet met wachtlijsten en nemen zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.