0597-618724 info@lacollege.nl

Huiswerkbegeleiding

HAVO

Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde

Bijles voor de HAVO

 

Studiebegeleiding voor de exacte vakken.

Voor HAVO scholieren in het Oldambt

Moeite met wiskunde, Natuurkunde of Scheikunde? Hulp door individuele begeleiding of door  wiskunde bijles zorgt voor het begrijpen van de vaak exacte kennis. Kortom, het is niet alleen maar rekenen, maar moet je de stof begrijpen om verbanden te kunnen leggen. Dat kan erg moeilijk zijn, daarom helpt LAcollege je graag. Je studiebegeleider heeft een hoge specifieke kennis op het gebied van de exacte vakken en kan door het net even anders uit te leggen en de lesstof te benadere, je daarbij helpen.

Wij maken veel gebruik van beeldmateriaal en daardoor kan je sneller verbanden leggen en wordt de lesstof een stuk duidelijker en dat is natuurlijk leuk.

Tijdens de bijles maken jouw studiebegeleider en jij eerst een planning ter voorbereiding op je toets. Zijn jij en je ouders het met de aanpak eens? Dan kan de  begeleiding beginnen.

 

 

Begeleiding in de methode van jouw school

Na de planning krijg je uitleg over de onderwerpen waar jij moeite mee hebt. We richten ons compleet op de oefeningen van de methode die jouw school en/of opleiding hanteert. Je leert met getallen om te gaan en verbanden te leggen. Het berekenen van de oppervlakte van een vorm, de Abc-formule, de stelling van Pythagoras of bijvoorbeeld een kwadraat afsplitsen wordt voor jou een eitje!

Wil je een goed eindresultaat, kortom een hoog cijfer halen op bijvoorbeeld je wiskunde toets? Dan is bijles een verstandige keuze. 

Interesse?

Neem dan contact op met ons.

Telefoon: 0597 618724

of Mail: info@lacollege.nl

We helpen je graag.